Monday, October 1, 2012

Super Bike Untuk Orang-orang Yang Rendah

Di bawah adalah antara Super Bike untuk orang-orang yang rendah ( ketinggian dalam lingkungan 160cm - 155cm , 150cm maybe boleh, tapi kener lowered kan 1 ker 2 inci) boleh ride.

1. KTM Duke 200 ( seat height = 810mm / 31.9" )
  
 2. Megelli 250 S / R (seat height = 800mm / 31.5")





















3. 2012 Ninja 250R (seat height = 775mm / 30.5" )














4. Ducati Monster 696 ( Seat height = 770mm / 30.3" )
















Mungkin ader lagi a few super bike yang seat rendah di pasaran malaysia, cuma yang di atas jer aku dah test naik. Ni untuk yang belom di lowered lagi. standard. klu lowered, moto kategori 500cc pon dapat. Tapi berat laa.

9 comments:

  1. I couldn't resist commenting. Perfectly written!

    Here is my web-site; acoustic guitar a chord

    ReplyDelete
  2. Kawan aku bawak motor bmw s1000rr tapi ketinggian dia 158 cm jengkek jugak la dia hahaha

    ReplyDelete